Srijeda, 17. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

38 C°

veliko srce

Maja Šuput poklonila sinovu odjeću samohranom ocu četvero djece

Autor: M. Č.

31.01.2024. 19:30
Maja Šuput poklonila sinovu odjeću samohranom ocu četvero djece

Foto: Instagram

'Natrpala sam jednu ozbiljnu vreću robe, stavila sam i hranu, malo kozmetike, posude, igračaka, ma svega', kazala je pjevačica o paketu koji šalje na KorčuluHrvatska glazbenica Maja Šuput već je nekoliko puta otvoreno govorila o tome kako njen sin Bloom ima mnogo odjeće i stvari, te ih ona stoga rado daruje kada za to dođe vrijeme i kada ih njezin sin preraste. I ovog je puta učinila isto, obradovavši tako samohranog oca četvero djece s Korčule.


Podsjetimo, Maja je prije nekoliko dana objavila kako namjerava ovu godinu početi darivanjem putem svog Instagram profila.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


,,Početi novu godinu sa dobrim djelima naša je odlika. Uvidom u ormare shvatili smo da već neko vrijeme nismo darivali robicu od Blooma a znamo da ima netko kome treba. Spakirali smo puno robice, cipelica i igračaka i spremni smo poslati od srca. Samo nam treba prava adresa pa pišite..”, poručila je Maja tada.
Mnogi su o komentarima predlagali samohranog oca s Korčule. ,,Pozdrav, možete poslat samohranom ocu u Korčuli. Ostao je bez supruge. Ima četvero djece. A najmanje ima par mjeseci“, ,,Definitivno samohranom ocu s Korčule… “, ,,Za samohranog oca sa Korčule, čovjeku se iznenada život okrenuo naglavačke”, pisali su.


Maja je poslušala ovaj prijedlog, a potom je snimila i kako je slanje paketa u procesu. ,,Dragi moji, evo natrpala sam jednu ozbiljnu vreću robe, ne može se ni dići koliko je teška, ima svega unutra. Ja sam se odlučila pokloniti odjeću ocu koji je na Korčuli ostao bez supruge sa četvero malodobne djece, od kojih je jedno dvomjesečna beba, kako ste mi i vi svi sugerirali. Jest da je moj Bloom malo veći, ali vjerujte mi da bebe rastu kao gljive”, kazala je u videu u kojem je pokazala sve donacije.


Instagram screenshot @majasuput


,,S obzirom na to da se radi o bebi od nekoliko mjeseci, stavila sam i hranu, malo Majushka kozmetike, posude, igračaka, ma svega. Samo nemam adresu tako da mi pošaljite adresu od gospodina s Korčule da mu mogu dostaviti. Evo, nadam se da smo svi zajedno napravili nešto pametno”, zaključila je.