Srijeda, 17. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

Can't get enough

Jennifer Lopez objavila vrući glazbeni spot, fanovi oduševljeni: 'Blizu je šezdesete, a izgleda kao da joj je 30!'

Autor: M. Č.

31.01.2024. 17:29
Jennifer Lopez objavila vrući glazbeni spot, fanovi oduševljeni: 'Blizu je šezdesete, a izgleda kao da joj je 30!'

Foto: Foto/Reuters

Pjevačica se udružila s hip-hop zvijezdom Latto za novo vizualno i glazbeno iskustvoPop zvijezda Jennifer Lopez udružila se s hip-hop zvijezdom Latto za remiks svoje pjesme Can’t Get Enough s albuma This Is Me… Now i objavila novi glazbeni video.


Nekoliko tjedana nakon što je JLO objavila singl Can’t Get Enough i prateći glazbeni video, pop zvijezda se udružila s Latto za remiks, ali i novi vizualni materijal koji ide uz njega. Kreiran od strane Lopez i redatelja Tanu Muiña, novi video, koji je premijerno prikazan u ponedjeljak, počinje scenom gdje je pjevačica napadnuta skupinom novinara koji postavljaju pitanja poput: “Za čime tragate?” i “O čemu se radi?” Nakon što je jedan upita: “Jennifer, što je za vas zaista značajno?” ona ima jednostavan odgovor od jedne riječi: “Ljubav.”

Zatim je video prikazuje kako leži u krevetu i odlučno hoda ulicom u odijelu s korzetom, neizbježno privlačeći pažnju nekoliko muškaraca. Dok ulazi u senzualnu koreografiju naizgled živi svoju fantaziju, osjećajući se neodoljivom u svijetu gdje ljubav vlada.  Latto se također pojavljuje u novom videu, a tijekom njezinih stihova dvije umjetnice plešu jedna uz drugu noseći usklađene crvene komade.


U novoj verziji singla s albuma This Is Me… Now, stihovi hip-hop zvijezde naglašavaju romantičnu temu pjesme. Prije nego što je remiks objavljen u petak, Lopez ga je najavila dijeleći zajednički video sebe i kolegice iz studija.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)


Obožavatelji su, po običaji, bili oduševljeni vrućim prizorima Lopez, te su mnogi komentirali njezinu zavidnu liniju. ,,Svaki put kada mi se ne bude dalo ići u teretanu, ponovno ću pogledati ovaj video. JLo ubija!“, ,,Jennifer je blizu šezdesete, a izgleda kao da joj je 30! Ona je nevjerojatna!”, ,,Senzacionalno, JLO nikad ne razočara”, bili su samo neki od komentara.


Inače, This Is Me… Now prvi je LP umjetnice u desetljeću i djeluje kao nastavak na album This Is Me… Then iz 2002. Can’t Get Enough vodeći je singl s njezina novog albuma, a govori o tome koliko se promijenila u posljednjih 20 godina otkako je bila zaručena za svog sadašnjeg supruga, Bena Afflecka.