ponedjeljak, 22. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Mihael Kvorka

Još jedan glazbenik otkrio da ga žiri nije uvrstio na Doru. Poslušajte pjesmu

Autor: Ivana Kocijan

01.03.2024. 07:44
Još jedan glazbenik otkrio da ga žiri nije uvrstio na Doru. Poslušajte pjesmu

Foto: SANJA BABELI I IGOR CECELJA

Mihael Kvorka je, baš poput Baby Lasagne, bio jedna od četiri ovogodišnje rezerveSve više glazbenika zadnjih dana predstavlja pjesme koje su prijavili na ovogodišnju Doru, ali nisu ušle među odabrane 24. Među njima je i Mihael Kvorka koji je, baš poput Baby Lasagne, bio jedna od četiri ovogodišnje rezerve.


Nakon finala izbora predstavio je funky singl »Vrati se« koji je stvorio zajedno sa svojim suradnikom Alanom Dovićem s kojim je radio i na prethodnom singlu, pjesmi »Vjerujem u laž«.


Alan Dović autor je teksta, aranžmana i produkcije, a glazbu je radio zajedno s Kvorkom. Aranžman i stil pjesme donose mješavinu funka, popa i soula, a pjesmu karakterizira zarazan ritam i melodija koja se lako urezuje u pamćenje.
– Uvijek se vodim činjenicom da ako je nešto dobro, ne mijenjaj to. Neka publika prosudi kakva je pjesma, poručio je Mihael Kvorka.


Nastavljajući uspješno partnerstvo glazbeni spot za »Vrati se« osmislio je talentirani dvojac koji čine Igor Cecelja i Sanja Babeli. Snimljen u njihovom Studiju KUT, spot odražava dosadašnju formulu uspjeha.