Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

poziv na molitvu

Stephen Baldwin izazvao zabrinutost kod obožavatelja zamolivši ih da se pomole za kćer Hailey i Justina Biebera

Autor: M. Č.

29.02.2024. 21:00
Stephen Baldwin izazvao zabrinutost kod obožavatelja zamolivši ih da se pomole za kćer Hailey i Justina Biebera

Foto: Instagram

Glumac i otac manekenke podijelio je zabrinjavajući videozapisAmerički filmski glumac Stephen Baldwin izazvao je zabrinutost nakon što je zamolio obožavatelje da upute “molitveni pozdrav” za svoju kćer Hailey Bieber, i njenog supruga, Justina Biebera.


Naime, glumac je podijelio objavu Victora Marxa koja je sadržavala videozapis na kojem Bieber svira gitaru i pjeva.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Victor Marx (@victormarx)


,,Kršćani, molim vas, kada pomislite na Justina i Hailey, uzmite trenutak da im iskažete molitvu da imaju mudrosti, zaštitu i da se približe Gospodinu”, napisao je Marx iznad videa.
U opisu je Victor rekao da se njegova supruga, Eileen Marx, i Haileyina mama, Kennya Baldwin, “često zajedno mole” za mladi par.


,,Rijetko volim objavljivati o određenim ljudima u središtu pozornosti zbog negativnih komentara koje dobivamo. Eileen i Haileyina mama često se mole zajedno za J&H i našu djecu. Postoje posebni izazovi s kojima se suočavaju ljudi na pozicijama visoke vidljivosti, a neprijatelj ne želi da se približe Isusu. Tako se često, bez obzira na materijalne stvari ili priznanja, suočavaju sa duhovnim ratovima koji su intenzivni i žele uzburkati njihovu vjeru, brak i život općenito“, napisao je u opisu.


Inače, Justin već nekoliko godina nije toliko prisutan u javnosti. Sve je počelo 2022. godine, kada je otkazao svoju svjetsku turneju “Justice World Tour” nakon što je dobio dijagnozu Ramsay Hunt sindroma, za koji je objasnio da “potječe od virusa koji napada živac u mom uhu i moje živce u licu, pa je uzrokovao paralizu mog lica.”


,,Kao rezultat ove bolesti, nisam mogao dovršiti sjevernoamerički dio Justice turneje. Shvatio sam da sada trebam staviti svoje zdravlje na prvo mjesto. Zato ću se na neko vrijeme povući s turneje. Bit ću u redu, ali trebam vremena za odmor i oporavak,” objavio je tada na svojim Instagram pričama, te dodao: ,,Hvala vam na molitvama i podršci tijekom svega ovoga! Strastveno vas sve volim!”


Pjevač je dao novosti o svojoj dijagnozi u ožujku 2023. godine, dijeleći video snimku sebe s osmijehom od uha do uha. Konačno se vratio na pozornicu na NHL All-Star Player draftu u Torontu 1. veljače, razveselivši fanove svojim hitovima.


U međuvremenu, Hailey je također prošla kroz zdravstvene izazove u posljednjih nekoliko godina. Tako je u ožujku 2022. godine podijelila da je imala krvni ugrušak u mozgu. ,,Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam prošla, sada sam kod kuće i dobro se osjećam, i jako sam zahvalna svim nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama koje su se brinule za mene! Hvala svima koji su me kontaktirali s dobrim željama i zabrinutošću, i za svu podršku i ljubav,” podijelila je tada na svojoj Instagram priči.