Nedjelja, 25. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

novi izazovi

Jennifer Lopez zagovara ljepotu starenja, najavila planove za budućnost: 'Granice za mene ne postoje'

Autor: M. Č.

02.12.2023. 17:00
Jennifer Lopez zagovara ljepotu starenja, najavila planove za budućnost: 'Granice za mene ne postoje'

Foto: Reuters

Osvrnula se na to kako žene s godinama imaju samo više za ponuditi, a to je i dokazala najavljujući mnoge projekte, među kojima je i novi albumSvjetski poznata pjevačica i glumica, Jennifer Lopez, ponosno zagovara ljepotu koja dolazi s godinama. Kako prenosi People magazin, Lopez se otvorila o svom viđenju starenja iz perspektive žene i razgovarala o sve većem broju glumačkih uloga koje postaju dostupne starijim ženama.


Ispričala je: ,,Ljudi su shvatili da žene postaju privlačnije kako stare. Postaju mudrije i bogatije karakterom. Sve to je vrlo lijepo i privlačno, ne samo fizički, već i unutarnje, ljepotu koju steknete kako starete, mudrost koju stječete.”


Glumica je također izrazila zadovoljstvo što vidi da se standardi u Hollywoodu mijenjaju tako da se žene osjećaju vrijednima bez obzira na to koliko godina imale: ,,To se puno promijenilo, i mislim da je to prikladno. Kako stariš i stječeš više iskustva, postaješ bogatije ljudsko biće i imaš više za ponuditi. Ideja da ‘nema ničeg stvarno vrijednog u gledanju žene starije od 30 godina’ toliko je smiješna, to je suprotno ispravnom. Samo me nasmijava”, objasnila je.
Lopez je napomenula da su je njezine temeljne vrijednosti uvijek učile da nastavi dalje. I isti mentalni sklop potiče je da ide dalje u svojoj karijeri: ,,Vidim sebe kako radim [dokle] god želim. Ne znam koja je ta dob. Možda 70, možda 80, možda 90, ne znam. Ali znam da je tu za mene ako želim i želim je stvoriti”, rekla je pjevačica, te nastavila: ,,To je uvijek bio mentalni sklop koji imam: Nikada ne dopustiti nikome da me stavi u kutiju zbog toga gdje sam rođena, odakle sam, koliko godina imam, i slično. Te granice ne postoje za mene“.


Na pitanje što vidi kao svoj sljedeći projekt, Lopez je odgovorila da je otvorena za isprobavanje nečeg novog: ,,Želim nastaviti evoluirati. I hoću preuzeti kormilo i režirati vlastiti film u jednom trenutku, to je mogućnost”, rekla je, priznavši da joj je “ponuđeno da režira nekoliko stvari”, ali je morala odbiti “zbog ograničenja vremena.”


Lopez se također priprema za veliki povratak u drugom području – izlazak njezinog prvog albuma u gotovo desetljeću. U ponedjeljak je najavila album This Is Me… Now, koji će služiti kao nastavak njezinog albuma iz 2002. This Is Me… Then i bit će dostupan 16. veljače. Projekt će biti popraćen dokumentarnim filmom This Is Me…Now: The Film, koji će poslužiti kao “glazbena i vizualna reinterpretacija njezinog javno kritiziranog ljubavnog života“, prema najavi.


Njezin sljedeći singl, Can’t Get Enough, planiran je za 10. siječnja.