Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

"‘This Is Me…Now’"

Jennifer Lopez nakon 10 godina pauze objavljuje novi album, bit će najiskreniji i najosobniji dosad

Autor: Hina

30.11.2023. 12:56
Jennifer Lopez nakon 10 godina pauze objavljuje novi album, bit će najiskreniji i najosobniji dosad

Foto: Reuters

Prikazat će se i njezin popratni glazbeni film.Nakon gotovo deset godina pop zvijezda Jennifer Lopez objavljuje novi album pod imenom “‘This Is Me…Now’, (Ja.. danas), a istoga dana, 16. veljače 2024., prikazat će se i njezin popratni glazbeni film, objavila je zvijezda na svom Instagramu.


Redatelj filma je Dave Meyers, a prema najavama za medije, film je “ekstravangantna vizualna i zvukovna gozba s impresivnom koreografijom, kostimima, s brojnim zvijezdama u cameo ulogama”.


“’THIS IS ME…NOW’. Glazbeno iskustvo počinje dana 16.2.244 @PrimeVideo @thenewbmg @bmg_us,” napisala je Lopez na svom Instagramu uz promotivni video isječak.
Lopez je album najavila u studenome 2022. kada je objavila popis naslova među kojima je i “Dear Ben Pt. II”, a vjerojatno je riječ o njezinu suprugu, glumcu Ben Afflecku s kojim je obnovila vezu nakon godina razdvojenosti te su se ponovno vjenčali u srpnju.


Novi album predstavljen je “kao najiskreniji i najosobniji”, zapravo je to priča o ljubavima pjevačice, glumice, zvijezde koja je do sada objavila osam studijskih albuma, jedan remix, tri kompilacijska albuma, jedan s glazbom iz filmova, 65 singl pjesama, pet pjesama u humanitarne i 12 u promotivne svrhe.


J.Lo je Prodala je više od 80 milijuna nosača zvuka.