Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Jared Leto otkrio razlog zašto nije zaplakao 17 godina

Autor: L. S.

04.06.2023. 10:29
Jared Leto otkrio razlog zašto nije zaplakao 17 godina

Foto: ReutersJared Leto nedavno je gostovao u emisiji Jo Whiley, uoči izlaska šestog studijskog albuma njegovog benda 30 Seconds To Mars, naziva It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day, a koji će svjetlo dana ugledati u rujnu.


Između ostalog, u emisiji je izjavio da nije plakao ‘oko 17 godina’ sugeriravši je da je sve svoje suze prolio dok je snimao psihološku dramu Requiem For A Dream 2000. godine, prenosi Metro.


Holivudski glumac i glazbenik izjavio je:
“Nisam plakao oko 17 godina, posljednji put je bilo zato što sam se udario u nožni prst.


Ja sam kao gušter. Mislim da mi suzni kanali ne rade kako treba. Možda sam ih sve prolio u Requiem for a Dream ili tako nešto?”.


Nastavio je: ‘Luđa stvar u vezi s tim filmom je što se sjećam da snimao scenu u kojoj sam trebao biti vrlo emotivan, a onda sam, dok su snimali moj krupni plan, dobio poziv da je jedna od mojih najboljih prijateljica upravo upucana u glavu. Emocija koja je nastala u tom trenutku kada sam shvatio kakav je ovo brutalan gubitak…”.


Podsjećamo, Leto je glumio je u više filmskih hitova, uključujući Marvelov film Morbius, a proslavio se i glumeći Jokera u Suicide Squadu. Također je osvojio Oscara za najboljeg sporednog glumca za svoju ulogu u filmu Dallas Buyers Club 2013. godine.


Foto: Reuters