Četvrtak, 28. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Zabavni talk show

HRT-ov »5.com s Danielom« Daniele Trbović u petak obilježava jubilarnu epizodu

Autor: Edita Burburan

29.11.2022. 08:52
HRT-ov »5.com s Danielom« Daniele Trbović u petak obilježava jubilarnu epizodu

Foto: Renato Branđolica za HRT

"Slaveći stotu radujemo se sto i prvoj emisiji!"Zabavni talk show »5.com s Danielom« slavi 100. izdanje što će se prigodno ogledati i jubilarnom emisijom ovog petka s početkom u 20.15 na Prvome programu Hrvatske televizije. Tom će prigodom voditeljica Daniela Trbović ugostiti pjevačicu Nedu Ukraden i skladatelja Nenada Ninčevića.


“Stota emisija prigoda je da zahvalimo našim gostima – sjajnim glazbenicima, glumcima, sportašima, književnicima, plesačima. Dvjesto gostiju dalo nam je svoje dragocjeno vrijeme i u dobrom raspoloženju se prisjetilo zanimljivih zgoda i nezgoda. Pjevali su, svirali i plesali i oni koji to inače ne čine”, kazala je Daniela Trbović.


Daniela je ugostila brojne poznate osobe iz javnog života i svi joj se uvijek rado odazivaju. I sama ističe kako je za uspjeh emisije zaslužno i puno vrijednih ljudi.
“Četvrtu sezonu na čelu naše moćne gomilice je urednica Gordana Škaljac Narančić, koja predano brine o svim segmentima emisije. Za onaj raspjevani dio zadužen je Ante Gelo sa sjajnim glazbenicima, razigran i kreativan je i redatelj Vladislav Knežević, stroga i pravedna je sekretarica režije Antonina Ćuk, a naša žena na terenu je asistentica redatelja Ana Marija Tilić.


Ne smijem zaboraviti novinare istraživače, koji su naša obavještajna agencija i scenarista Zorana Lazića. Uglavnom, sve ono što naši gledatelji vide rezultat je timskog rada tehnike, kostimografije, šminke, kamermana, rekvizite, objašnjava Daniela i dodaje za kraj:


“Slaveći stotu radujemo se sto i prvoj emisiji!”


Gosti ove emisije jedni su od najvažnijih sudionika hrvatske glazbene scene. Pjevačica Neda Ukraden na sceni je već šesto desetljeće, a u karijeri je snimila više od četiri stotine pjesama. U emisiji će predstaviti autobiografiju »Zora je svanula«, a prisjetit će se zanimljivog puta na prvi profesionalni nastup i otkriti učinak sorte grožđa Kujundžuša na studiranje.


Skladatelj i tekstopisac Nenad Ninčević autor je brojnih pjesmama i hitova kojima vrijeme nije oduzelo slušanost, ali niti aktualnost. Nenad će ispričati zašto je naučio svirati gitaru i kako je dogovorio honorar za svoju grupu Tutti Frutti te hoće li ga Vlado Kalember opet pustiti pod svoj krov.