ponedjeljak, 11. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

3 C°

Promjene

Omiljena turska serija "Miriše na ljubav" vraća se u udarni termin

Autor: Ivana Kocijan

28.11.2022. 09:03
Omiljena turska serija

Foto: RTL

Večeri na RTL-u od danas će izgledati drukčijeRTL od danas najavljuje promjene večernjih termina emitiranja svojih formata na glavnome kanalu i RTL Kockici. Večer na glavnome kanalu RTL-a započinje kulinarskom emisijom »Večera za 5 na selu«.


Gledatelji svih generacija i dalje putuju Lijepom Našom zajedno s kandidatima i uče o slasnim tradicionalnim poslasticama, ali i običajima brojnih mjesta. Legendarna je emisija postala dijelom svakodnevice brojnih vjernih gledatelja u poznatom terminu od ponedjeljka do petka u 20.15.


Odmah nakon slijedi turska serija »Miriše na ljubav« koja se večeras vraća u udarni termin na glavnome kanalu RTL-a. U drugoj sezoni serije, koju brojni gledatelji trenutno mogu pratiti na RTL-u, Eda i Serkan više nisu zajedno, no život će ponovo pronaći način kako da ih spoji. Hoće li prava ljubav izdržati sve prepreke, gledatelji će doznati od ponedjeljka do petka u 21.15 sati na RTL-u.
Gledatelje zatim očekuje »RTL Direkt« na čelu s Mojmirom Pastorčić, od ponedjeljka do četvrtka u 22.30. Program se nastavlja novim dating reality showom »Pet spojeva tjedno«, koji objedinjuje ljubav, zabavu i dramu – sve pod istim krovom i u samo tjedan dana!


Tko nakon zaštitara Matije sljedeći kreće u ljubavnu potragu i može li se prava ljubav naći u samo tjedan dana, gledatelji mogu doznati od ponedjeljka do petka u 23.10.


»Stanje nacije« Zorana Šprajca emitira se petkom, od 22.30. Ironičan i britak pregled aktualnosti očekuje sve ljubitelje dobre političke satire i sve one koje zanima dijagnoza političkog, ekonomskog i mentalnog stanja nacije.


Večer na RTL Kockici započinje duplom dozom legendarne »Dadilje«, od ponedjeljka do petka od 20 sati. Slijede napeti slučajevi neponovljivog »Poirota« koji su na rasporedu svaki dan u 19.55, a potom svi gledatelji večer na Kockici mogu začiniti jednom od najgledanijih hrvatskih humorističnih serija, »Našom malom klinikom« koja je na rasporedu svaki dan u 22.50.