Nedjelja, 25. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

WRONGFUL DEATH

Hollywood u Baranji: Eric Roberts i Michael Paré u siječnju snimaju film

Autor: Ivana Kocijan

28.12.2022. 10:46
Hollywood u Baranji: Eric Roberts i Michael Paré u siječnju snimaju film

U trećem filmu koji Vjekoslav Katušin snima u Hrvatskoj glume poznati holivudski glumciProdukcijska kuća Dream Team Pictures sljedećeg četvrtka u Belom Manastiru započinje snimanje filma »Wrongful death«, trilera za koji režiju potpisuje Vjekoslav Katušin, a scenarij Miroslav Trčak.


U filmu glume slavni holivudski glumci Eric Roberts i Michael Paré te Isabella Brenza, Alexander Man, Raquel Montes, Monique Bartnik, Jenny Paris, Alona Hertha, Kristijan Glavaš, Mario Zelić…


Odlični dojmovi


Vjekoslav Katušin, hrvatski je producent s njemačkom adresom, koji je u Hrvatskoj već snimao s Ericom Robertsom, Tomom Sizemoreom i Costasom Mandylorom. Pripreme za snimanje filma s dvojicom holivudskih veterana u punom su jeku te se trenutačno završavaju posljednje pripreme seta za snimanje u Baranji.


U tijeku je izrada filmskog seta
“Film »Wrongful death« je treći film koji snimam u Hrvatskoj i drugi koji će se snimati na području Baranje. Triler »Wrongful death »okuplja neke od poznatih glumaca filmske industrije kao što su Eric Roberts i Michael Paré te mlade glumačke snage kao što su Isabella Brenza, Raquel Montes i Jenny Paris.


Uživam u baranjskom životu i krajoliku te koristim svaku priliku da dovedem svoje poznate prijatelje i suradnike da upoznaju ovaj prelijepi dio Hrvatske”, rekao je Katušin.


Redatelj je posebno ponosan i na činjenicu što će cijeli film biti snimljen u Belom Manastiru i okolici, gdje se sada završavaju posebne pripreme oko uređivanja filmskih setova te će se kompletna ekipa zadržati u Baranji tijekom snimanja filma.


Eric Roberts, jedan od glavnih glumaca


“Tako sam i prošle godine ugostio poznatog glumca i svog dragog prijatelja Costasa Mandylora koji je ovdje proveo nekoliko neobaveznih dana uživajući u Baranji. Još prije šest godina Eric Roberts je također bio moj gost u Baranji gdje je nakon snimanja proveo nekoliko dana u odmoru i obilasku.


Da je posjet ostavio odlične dojmove, govori i činjenica da će Eric Roberts i Michael Paré biti moji gosti nekoliko dana nakon snimanja i želja mi je da im pokažem što više od baranjske etno i gastroponude”, zaključio je Vjekoslav Katušin.


Eksplozivni koktel


U trileru »Wrongful Death« radnja prati nastojanja Davida Moorea (Michael Paré) da umiri svoju savjest tako što će pronaći pravu istinu o tome što se dogodilo s njegovim sinom, odnosno tko mu je i zbog čega oduzeo život.


Redatelj Vjekoslav Katušin


To nastoji doznati od Sophie McElroy (Isabella Brenza), kćeri senatora McElroyja (Eric Roberts), a u priči se pojavljuju i jedan beskrupulozni novinar, jedna ovisnica te jedna spletkarica teške prošlosti.


Sve to treba stvoriti eksplozivni koktel u kojem je suština prikaz odnosa roditelja i djeteta na dva različita načina.