ponedjeljak, 2. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

SRČANA ISPRIKA

Drew Barrymore uslijed žestokih kritika ipak obustavila svoj talk show dok štrajk ne završi

Autor: L. S.

19.09.2023. 16:30
Drew Barrymore uslijed žestokih kritika ipak obustavila svoj talk show dok štrajk ne završi

Foto: ReutersDrew Barrymore voditeljica je vlastitog talk showa koji je izuzetno praćen i gledan, no prošlog tjedna glumica je žestoko kritizirana najavivši da će nastaviti sa talk showom bez scenarista.


Problem je došao zbog tekućeg štrajka SAG-AFTRA, te je njena odluka bila viđena kao uvredljiva za ostatak kolega koji su uključeni u sam štrajk.


Glumica se ipak predomislila, a svoju ispriku javno je objavila i na Instagramu:
“Saslušala sam svih i donosim odluku da pauziram premijeru showa dok štrajk ne završi. Nemam riječi kojima bih se najdublje ispričala bilo kome koga sam povrijedila i, naravno, našem nevjerojatnom timu koji radi na showu i i koji ga je učinio ovakvim kakav je danas. Stvarno smo pokušali pronaći put, i iskreno se nadam da ćemo vrlo brzo doći do rješenja za cijelu industriju”.


U međuvremenu glumica je snimila i video isprike, kojeg je izbrisala potom sa društvenih mreža, u kojem je, kako prenosi Variety, kazala:


“Sigurno nisam mogla očekivati ovakvu pažnju. Htjela sam ovo učiniti jer kao što sam rekla, ovo je veće od mene, a tu su i poslovi drugih ljudi u pitanju”.