Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

VEČERA ZA 5

Biograđanka Irena bila je na 'Ljubav je na selu': 'Ljubav nisam našla, ali sam i dalje u potrazi...'

Autor: Portal ZL

21.02.2024. 15:15
Biograđanka Irena bila je na 'Ljubav je na selu': 'Ljubav nisam našla, ali sam i dalje u potrazi...'

Foto: RTLProdavačica Irena Lalin ugostit će protukandidate trećeg dana ‘Večere za 5’. Ugostit će ih u svom domu u Biogradu na Moru. Irena je otkrila da želi pokazati kako izgleda priprava dalmatinskih specijaliteta. Gledatelji današnju domaćinu mogu prepoznati iz showa ‘Ljubav je na selu’, gdje je tražila ljubav. Hoće li vesela i vedra Irena uspjeti osvojiti više bodova od vodećeg Daniela Mijatovića, gledatelji će moći doznati u ‘Večeri za 5’ od 17.45 sati na RTL-u.


“Radim u trgovini, to je moj životni poziv, to volim raditi, s guštom. Bila sam u ‘Ljubav je na selu’, ljubav nisam našla, ali sam i dalje u potrazi, ljubav je život, a život je ljubav”, otkrila je o sebi Irena. “Imam prekrasan maslinik, uživam u njemu, u svakom smislu, tu nađem mir. Jednog dana bih voljela da mi maslinik daje više ulja i da proizvodim više proizvoda koji su mi bitni”, dodala je današnja domaćica. Sebe vidi kao iskrenu, dobru prijateljicu, majku i plemenitu osobu.


Trećim danom ‘Večere za 5’ Irena je predstavila i svoje sastojke – češnjak, kozice, oradu, tikvice, krumpir, grožđice i maslinovo ulje. “Češnjak ne volim, teško mi pada na želudac. Grožđice… Samo se nadam da grožđice nisu u fritulama pa da izgledaju kao muhe”, otkrila je Tina. “Vidi se da je Mediteran u pitanju”, dodao je Nikola. “Vjerujem da ću se dobro najesti i da će biti visoke ocjene”, zaključio je sve Daniel.


Foto: RTL