Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

zajednička odluka

Baby Lasagna o odgodi suradnje s Huljićem: 'Bilo je neophodno'

Autor: M. Č.

17.06.2024. 15:57
Baby Lasagna o odgodi suradnje s Huljićem: 'Bilo je neophodno'

Foto: InstagramHrvatski glazbenik Baby Lasagna trebao je nastupiti na Melodijama Jadrana, koje se ove godine održavaju od 21. do 23. lipnja u Galeriji Meštrović u Splitu. Ipak, do toga naposljetku neće doći, a o tome se na društvenim mrežama oglasio Tonči Huljić, a potom i sam baby Lasagna.


Tonči se pratiteljima obratio putem svojeg Facebook profila.


,,Dragi prijatelji, slušatelji i gledatelji. Zbog promijenjenih poslovnih okolnosti, Baby Lasagna neće moći biti dio pjesme “Aj pitaj” na Melodijama Jadrana 2024. Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom“, objasnio je.
,,Tako su odlučili da hitno van idu i s drugim singlom, što i ja smatram ispravnom poslovnom odlukom. Kako pjesma izlazi gotovo istodobno kao i pjesma Madre Badesse i sigurno bi izazvala pitanje razdiobe podjele prava na istu, Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da suradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme“, zaključio je Tonči.


Na svojem se Instagram profilu potom oglasio i Baby Lasagna.


Instagram screenshot

Instagram screenshot


,,Zbog izdavanja novog singla, koji je u ovom trenutku moj osobni prioritet, i poslovnih odluka vezanih uz potpisivanje internacionalnog ugovora, suradnja s Tončijem Huljićem povodom festivala Melodije Jadrana trenutno je odgođena. Iako smo svi bili izuzetno uzbuđeni zbog ove suradnje, vjerujemo da je važno da se projekt realizira u najboljim mogućim uvjetima. Trenutno sam zauzet aktivnostima vezanim za izlazak novog singla i pripremama za nadolazeće nastupe“, poručio je Lasagna.


,,Upravo zato odgoda suradnje je neophodna jer obojica želimo osigurati jedinstveno glazbeno iskustvo za slušatelje u odgovarajućim uvjetima. Tončijeva podrška koja traje od prvog dana upoznavanja mi znači puno te mi je neizmjerno drago što će nastaviti sa simpatijama pratiti izgradnju moje karijere. Ja ću, kao i do sada, nastaviti pratiti njegov rad”, zaključio je pjevač.