Petak, 23. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

ToMa

Atraktivnom spotu za novi singl pridružila se influencerica Jelena Perić

Autor: Claudia Bošković

16.03.2023. 09:43
Atraktivnom spotu za novi singl pridružila se influencerica Jelena Perić

Foto: Ivana Dobrovoljec

Mladi i perspektivni glazbenik predstavio »193«Mladi i perspektivni glazbenik Tomislav Marić, koji se krije pod umjetničkim pseudonimom ToMa, nedavno je objavio pjesmu »193«, koja je pojavivši se u eteru uspješno započela uspinjanje prema vrhovima domaćih top ljestvica.Kao što je i sam ToMa rekao, u želji da iz sebe izvuče nešto novo, našao je svoj glazbeni identitet i upravo »193« predstavlja pomak u njegovom glazbenom izričaju. Izlaskom ovog singla najavljen je i glazbeni spot u kojem uz ToMu glavnu ulogu ima poznata hrvatska vizažistica Jelena Perić, mnogima poznata i kao finalistkinja prethodne sezone »Plesa sa zvijezdama«.
Spot za singl sniman je u DVD-u Novi Marof, a iza ideje i realizacije spota stoji poznati dvojac Sestrice, Ana Badurina i Luka Sepčić.


“Velika hvala ToMi na potpunom povjerenju i povjeravanju ove energetske bombe u moje ruke. Uživao sam režirajući ovu pjesmu edukativnog karaktera. Putem gorućeg storytellinga smjestili smo pjesmu u vruću atmosferu koja reflektira stihove u svom vizualnom obliku.


ToMa je vrhunski profesionalac s kojim je bilo strašno ugodno raditi od prvog trena jer mu ništa nije teško, sve kuži i izgara za scenu. Ogromno hvala i Jeleni, koja je savršeno donijela svoj lik pred kameru i dodatno zatoplila atmosferu koju smo na kraju morali doslovno ugasiti. Puno hvala i cijelom ToMinom vrhunskom timu, kao i mojoj Ani i cijeloj ekipi sa seta koja je omogućila da ovaj spot i pjesma zapale noć, a i domaće medijske kanale”, komentirao je Luka.


Videospot za pjesmu »193« naglašava složenost strastvenih veza i kako one mogu dovesti do ekstremnih situacija. Vizualno privlačnim prizorima i emocionalnim trenucima spot pruža duboko iskustvo gledanja i ostavlja gledatelje da razmišljaju o svojim vlastitim vezama i strastima.


Singl »193« deveti je ToMin singl koji ujedno najavljuje zvuk glazbenikova debitantskog albuma koji bi trebao biti objavljen krajem ove godine. Autor glazbe i stihova je ToMa, a produkciju potpisuje Mihovil Šoštarić – Lockroom.