Utorak, 28. studenog 2023

Weather icon

Vrijeme danas

4 C°

Loto 7 i Loto 6

ANA-KLAUDIJA ŠTILINOVIĆ Svestrana mlada Zagrepčanka nova je Loto-djevojka

Autor: Edita Burburan

24.01.2023. 09:02
ANA-KLAUDIJA ŠTILINOVIĆ Svestrana mlada Zagrepčanka nova je Loto-djevojka

Foto: HRT/VEDRAN PETEH

Zaposlena je i na mjestu voditeljice tima za pravne tehnologije i edukacije u jednom poznatom zagrebačkom odvjetničkom društvuNa male ekrane stiže nova Loto-djevojka pa će gledatelji HTV-a i igrači popularnih igara Loto 7 i Loto 6 već od sljedeće srijede svoje sretne bojeve očekivati uz novo zaštitno lice Anu-Klaudiju Štilinović.


Mlada Zagrepčanka s iskustvom voditeljice, animatorice i modela zaposlena je i na mjestu voditeljice tima za pravne tehnologije i edukacije u jednom poznatom zagrebačkom odvjetničkom društvu.


Atraktivna 29-godišnjakinja rođena je 29. travnja 1994. godine u Zagrebu gdje je završila je jezičnu gimnaziju pa je tijekom srednje škole provela i godinu na studentskoj razmjeni u SAD-u.
Nakon završene srednje škole, završila je Agronomski fakultet u Zagrebu, a jedan je semestar provela i u Grčkoj. Danas radi kao voditeljica tima u odvjetničkom uredu Legal Tech & Larning.


Predivna prilika


Iskustvo u vođenju na televiziji i posebnih programa »uživo« Ana-Klaudija je stekla u emisijama »Ludi Guinnessovi rekordi« na RTL-u, potom u emisiji »Privredni televizor« – Privrednog vjesnika, te na Video podcastu gdje je moderirala konferencije, evente i sl. Sudjelovala je i na snimanjima brojnih modnih i reklamnih kampanja te snimanjima za glazbene spotove.


– Jako me veseli što će strastveni igrači Lota i njihovi dobitnici čuti lijepe vijesti i od mene, odnosno da imam tu predivnu priliku nekome uljepšati dan. Nikada nisam mislila da ću dobiti priliku biti Loto-djevojka. Zapravo, nisam ni znala da Hrvatska lutrija traži novo lice.


Sestra mi je proslijedila oglas i rekla kako se moram prijaviti. Prepoznala me u toj ulozi, pa mogu reći kako je ona »glavni krivac«.


Oduvijek smatram Loto-djevojke elegantnima i karizmatičnima i emisija bez njih zaista ne bi bila ista. Još uvijek ne mogu vjerovati da ću imati čast raditi s prekrasnim i dragim kolegicama, karizmatičnim Loto -djevojkama Jelenom Glišić i Monicom Jakšić, rekla je Ana-Klaudija.


– Iako osobno ne igram igre na sreću, moji su članovi obitelji vjerni igrači. Ne bi me čudilo da neki od njih u svojim kalendarima imaju i podsjetnike za uplate listića – uz smijeh je otkrila simpatična Ana-Klaudija te nastavila opisivati sebe i svoju obitelj:


– Za mene je sreća zdravlje mojih bližnjih, njihovo veselje i vrijeme koje provodimo zajedno. Vesele me i ispunjavaju svakodnevne male stvari, od najdraže pjesme na radiju, preko fine hrane koju mi mama pošalje da taj dan ne moram kuhati, provođenja dana u trenirci, uživanja u lijepom vremenu i putovanjima te čitanju neke dobre knjige ili gledanju filma – objašnjava Ana-Klaudija.


Pojam kvalitete


Iako je društveni tip osobe i govori nekoliko stranih jezika, Ana-Klaudija ima jako malo slobodnog vremena koje uglavnom provodi s obitelji i prijateljima, sluša glazbu, odradi trening ili uči strani jezik. Usto, voli ostaviti i nešto slobodnog vremena za sebe i popodnevno spavanje ili opuštanje uz masažu.


– Još uvijek ne mogu vjerovati da sam dobila ovu prekrasnu priliku. Hrvatska radiotelevizija je za mene oduvijek bila pojam kvalitete i visokog standarda pa mi je iznimna čast što ću biti dio ove priče.


Jako sam zahvalna HRT-u i Hrvatskoj lutriji na ukazanom povjerenju. Nadam se da ću gledateljima uljepšati dan vedrim duhom i vrijednim dobicima, zaključuje nova Loto-djevojka Ana-Klaudija Štilinović.