Nedjelja, 23. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

Samotnjakinja

Lady Gaga otvoreno o samoći: "Uživam u vlastitom društvu"

Autor: L. S.

04.03.2023. 10:34
Lady Gaga otvoreno o samoći:

Foto: Reuters

Pjevačica voli provoditi vrijeme u radu i samoćiUnatoč tome što je jedna od najpoznatijih osoba na planeti, Lady Gaga nedavno je ispričala kako voli “imati vremena za samoću” i da zapravo jako uživa u vlastitom društvu, prenosi Page Six.


“Stvarno je lijepo imati vremena biti sam, biti ekspanzivan i znati da si dovoljan. Voljela bih da to mogu reći svojoj mlađoj sebi”, ispričala je za intervju za Wallpaper.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)


“Kad sam bila mlađa, provodila sam puno vremena sama pišući glazbu”, nastavila je, dodavši: “Ali što sam postajala uspješnija, to sam više osjećala da mi drugi ljudi trebaju reći da sam sjajna”.
Gaga je također ispričala da su njezine namjere s glazbom uvijek bile usmjerene na zanat, a ne na nagrade koje s njim dolaze.


“Da nisam bila uspješna na način na koji jesam danas, a jako sam zahvalna na svom uspjehu, i dalje bih to radila, bila bih na Lower East Sideu. Učinila bih to bez obzira na sve” rekla je.


“Znam to jer zapravo ne provodim puno vremena u Hollywoodu. Možda izgledam tako jer se ponekad dogodi sezona dodjela nagrada i vidite me na crvenim tepisima. Ali puno sam kod kuće i radim. To je ono što me stvarno čini sretnom”, nadodala je.