Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Predstavljanje uživo

Grupa Vatra uz fanove proslavila objavu vinila

Autor: Ivana Kocijan

23.03.2023. 08:54
Grupa Vatra uz fanove proslavila objavu vinila

Foto: Alexander Welles

»Javi se kad stigneš« na pločiZagrebački Hub Cooltura Pub preksinoć je ugostio predstavljanje vinilnog izdanja aktualnog, desetog studijskog albuma grupe Vatra »Javi se kad stigneš«.


U društvu prijatelja i fanova članovi benda uz kratki su akustični nastup te potpisivanje albuma preslušavali najnoviji uradak. Uvodnu riječ imao je Dario Draštata, direktor izdavačke kuće Dallas Records, koji je podsjetio na dosadašnje uspjehe singlova na aktualnom izdanju, kao i na nominaciju za Porin u kategoriji Najbolji rock album. Autor Ivan Dečak osvojio je i nominaciju u kategoriji Pjesma godine za posljednji singl Massima Savića »Zamisli«.


Prije kratkog nastupa frontmen Vatre Ivan Dečak zahvalio se okupljenima na dolasku, a poseban pozdrav uputio je dizajneru Dinku Batarelu, te učenicima OŠ kralja Tomislava na Trešnjevci koji su autori odličnog omota albuma »Javi se kad stigneš«, kao i producentima Juri Ferini i Pavlu Miholjeviću s kojima godinama surađuju.
Napomenuo je da i sam spada u generaciju koja je odrastala na pločama, stoga je drugi vinil u Vatrinoj kolekciji albuma svakako razlog za proslavu.