Nedjelja, 10. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Završena potraga

Pronađen je mladi Gabriel

Autor: Portal ZL

02.10.2023. 20:37
Pronađen je mladi Gabriel

Foto: ScreenshotDnevnik Nove TV javlja da je pronađen 19-godišnji Gabriel Tatić Matijević koji je nestao u četvrtak ujutro nestao iz slavonskog sela Poganovci. Dnevniku Nove TV ove informacije potvrdio je njegov otac, a informaciju je za 24sata potvrdila i osječka policija. Prema njihovim riječima, mladi Gabriel pronađen je oko 19.05 sati u svom automobilu na području Zagreba.


Dodaju da je u dobrom stanju.


Posljednja poruka majci


Podsjetimo, mladi Gabriel nestao je u noći sa srijede na četvrtak nedaleko od Đakova. Posljednju poruku poslao je svojoj majci u noći na četvrtak, a navodno je posljednji put, u petak viđen na području Zagreba. Policija je bila pokrenula intenzivnu potragu za njim.

U četvrtak se iz kuće u Poganovcima odvezao crvenim Peugeotom 206 u nepoznatom smjeru, mobitel nije ponio sa sobom.


Njegova majka danas je sa strepnjom iščekivala poziv.


“Samo bih htjela reći ako, ovo slučajno vidi, Gabo, molim te, molim te sine, nazovi me, sutra nam Zekonja dolazi, Mato je tu, svi smo tu.


Ema plače, Belica plače, molim te, molim te, molim te nazovi me, poručila je za HRT danas Gabrijelova majka Mirela Tatić.


U Njemačkoj ga čeka posao


I Gabrijelov otac došao je iz Njemačke i pridružio se potrazi.


“Zadnja je njihova informacija, da je u petak u 11 sati ušao u Zagreb s autoceste, s automobilom Peugeotom našičkih registarskih oznaka, 302DO.


To je zadnje što su mi oni rekli. I da je pokušao kupiti karticom na području Zagreba, da je pokušao platiti, da mu je kartica odbijena”, rekao je HRT-u ranije danas otac Mario Matijević.


Gabriel je sutra navečer trebao poletjeti sa zagrebačkog aerodroma ocu u Njemačku gdje ga čeka posao.