Nedjelja, 25. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

SUPRUGA BIVŠEG RUKOMETAŠA

Klara Buntić: Ukrao je moje i djetetove dokumente

Autor: Portal ZL

25.10.2023. 18:10
Klara Buntić: Ukrao je moje i djetetove dokumente

Foto: InstagramKlara Buntić, supruga bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca Denisa Buntića, otkrila je nove detalje u vezi slučaja u razgovoru za 24sata.


– Bila sam na psihološkom vještačenju, odrađujem sve što slijedi. Ni njega ni njegovu obitelj nije briga za dijete. Nitko od njih se ne javlja oko djeteta. Zanemaruju ga u potpunosti. Usput, izrečene su mu još dvije mjere, osim one zabrane prilaska i javljanja policiji. Izrečeno mu je da mora na psihosocijalno liječenje i liječenje od ovisnosti, ispričala je.


Rekla je i da je Buntić ukrao njezine i djetetove dokumente te da ih odbija vratiti. Dodala je i da je upravo započeo proces razvoda te da je ona saslušana jutros, a on bi trebao biti saslušan kasnije.
– Dokumenti su ostali kod njega, ne želi ih vratiti. Sve službe koje su mogle otići po dokumente su pokušale otići po njih, a on ih nije htio vratiti. Radi se o putnim ispravama. Djetetova putovnica i moja osobna iskaznica. Komplicira situaciju maksimalno, kaže Klara.


Podsjetimo, Klara je prošlog mjeseca prijavila supruga zbog nasilja u obitelji, a tijekom pretresa kuće policija mu je pronašla cijeli arsenal oružja. U međuvremenu je putem medija podijelila audio zapis u kojem se čuje njezino zapomaganje i udarci. Sud u Ljubuškom, na kojem godinama radi Buntićeva majka, odbio je prijedlog tužiteljstva da Buntić provede mjesec dana u istražnom zatvoru.