Petak, 24. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Ericsson NT

Poslovi teški 19 milijuna kuna

Autor: Hina

22.12.2022. 16:07
Poslovi teški 19 milijuna kuna

Foto: PexelsEricsson Nikola Tesla u četvrtak je izvijestio da je ugovorio nove poslove vrijedne 19 milijuna kuna.


Kako se navodi u priopćenju, Ericsson NT je u proteklom razdoblju potpisao ugovore usmjerene na daljnju digitalnu transformaciju društva.


Tako je s Ministarstvom pravosuđa i uprave potpisan ugovor za razvoj modula s novim funkcionalnostima za unaprjeđenje HRM sustava, kroz reformsku mjeru “Novi modeli plaća i rada u državnoj službi i javnim službama” u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO) 2021. – 2026.
Uspješnom implementacijom ubrzat će se i standardizirati dosadašnji način rada i komunikacija u procesima vezanim za ljudske potencijale.


S Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje (HZZO) potpisan je ugovor za nabavu usluge prilagodbe i migracije aplikativnog sustava CEZIH i pripadajućih podataka sa stare strojne i programske osnovice u CDU te testiranje i paralelni rad postojećeg i novog sustava.


Ovaj projekt, kako se navodi, predstavlja nastavak modernizacije Centralnog zdravstvenog informacijskog sustava.


Kako se ističe u priopćenju, s Ministarstvom unutarnjih poslova ugovoreno je održavanje stacionarnih termovizijskih sustava zelene granice.


Ugovor je potpisan u suradnji s tvrtkom Securitas Hrvatska, a projekt je vezan uz održavanje postojećih stacionarnih sustava za nadzor zelene granice na 20 lokacija.