Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

STANJE U PROMETU

Pojačan promet u smjeru mora, mjestimice i kolone

Autor: Hina

07.08.2023. 08:48
Pojačan promet u smjeru mora, mjestimice i kolone

Foto: Igor Kralj/PIXSELLZbog izlijevanja rijeke Drave, samo za osobna vozila dopušten je prijelaz preko GP Dubrava Križovljanska, teretni promet preusmjeren je na GP Macelj i Trnovec, izvijestili su u ponedjeljak ujutro iz Hrvatskog auto-kluba. Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski. Mogući su odroni. U Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji ponegdje ima i magle.


Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići kod naplatnih postaja Lučko i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja. Tijekom jutra očekuje se pojačan promet u smjeru mora. Na pojedinim dionicama i povremeno se vozi u kolonama u pokretu sa kratkotrajnim zastojima u smjeru mora, izvijestili su.


Na A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu) povećana je gustoća prometa na zagrebačkoj obilaznici iz smjera Buzina, gdje je kolona duga dva kilometra i Jankomira u smjeru naplatnih postaja Lučko (prema moru).
Na A2 Zagreb-Macelj, A6 Rijeka-Zagreb i Istarskom ipsilonu nema gužvi i zastoja. U prekidu je katamaranska linija 9141 Pula-Zadar.