Petak, 23. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

dr. Zoran Žgaljardić

Opatijski estetski kirurg nagrađen titulom Ambasadora International Business Instituta

Autor: Sandy Uran

30.11.2022. 20:26
Opatijski estetski kirurg nagrađen titulom Ambasadora International Business Instituta


Poznati opatijski estetski kirurg dr. Zoran Žgaljardić u svojoj uspješnoj karijeri dobitnik je impresivnog broja nagrada za svoj rad. Ovih dana u Dubaiu u Pallazzo Versace dodijeljenja mu je još jedna kojom je postao Ambasador Internetional Business Instituta.


– Drago mi je da mi je ovo značajno priznanje uručeno u Dubaiu, gdje sam dugi niz godina aktivan, te gdje ću i u nadolazećem razdoblju biti predavač na Kongresu estetske kirugije, na kojem ću opisati svoju tehniku pomlađivanja kazao je dr. Žgaljardić, od kojeg smo doznali i kako mu je nagrada uručena na svečanoj večeri nagrade Top business 2022., kojoj su nazočili predstavnici četrdesetak kompanija iz cijeloga svijeta, a među nagrađenima uz njega bili su i estetski kirurzi iz Brazila i Ekvadora.


Uspješnom kirurgu ovo je jedna u nizu nagrada za koje je nagrađen za svoj rad, a na listi priznanja, koja je poduža, nalaze se one stručne kao što je ona dobivena u Monte Carlu, kao i ona koja označuje globalnu prepoznatljivost u estetskoj industriji, te brojne druge. Ova značajna nagrada dobivena u Dubaiu još je jedna potvrda kvalitetnog i inovativnog načina rada dr. Zorana Žgaljardića, što ujedno znači i da svojim radom promovira Hrvatsku na svjetskom nivou u svijetu estetske kirurgije.