Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

MINISTAR OBRANE

Anušić: “Ovo što je napravio Milanović je klasično kršenje Ustava i zakona”

Autor: P. N.

15.03.2024. 20:42
Anušić: “Ovo što je napravio Milanović je klasično kršenje Ustava i zakona”

Foto: Davor KOVAČEVIĆPotpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić na 34. obljetnici HDZ-a u Vukovarsko-srijemskoj županiji komentirao je kandidaturu Zorana Milanovića na parlamentarnim izborima. javlja Televizija N1.


“Vi i mi smo krila HDZ-a i Hrvatske. Četvrta i peta te deveta i deseta izborna jedinica ne smiju ostvariti loš rezultat. Vrlo je bitno da i mi i vi odradimo ovaj posao kako se to od nas i očekuje. Siguran sam da ćemo napraviti odličan rezultat. U tih mjesec dana dana možemo učiniti jako puno za interes HDZ-a i Hrvatske u cjelini”, rekao je ministar obrane Ivan Anušić.


Također je rekao: “Ovo što se prije dva, tri sata pojavilo u medijima je klasično kršenje Ustava i zakona. I to od predsjednika države. Sjećam se Milanovića kao premijera dok sam bio načelnik općine Antunovac. Nemilice smo kumili i molili da nas se ne stavi u zajedničku statističku jedinicu sa Zagrebom jer ćemo izgubiti miljarde europskog novca, a upravo je to napravio. Moramo se konsolidirati da ponovno pobijedimo”, zaključio je Anušić.