Nedjelja, 25. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

PROVALJIVAO

Uhvatili serijskog kradljivca i zaustavili njegov pohod

Autor: Šarlota Brnčić

08.10.2023. 13:11
Uhvatili serijskog kradljivca i zaustavili njegov pohod

Foto: PexelsDovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 35-godišnjakom pulska je policija utvrdila sumnju da je počinio dva kaznena djela teška krađa i četiri krađe. Muškarca se sumnjiči da je u noći sa 4. na 5. listopada u Kraškoj ulici u Puli provalio u automobil pulske registracijske oznake, iz kojeg je otuđio torbicu s dokumentima, čime je oštetio 58-godišnjakinju.


U jutarnjim satima 5. listopada je ispred ulaznih vrata stana u Liburnijskoj ulici u Puli otuđio usisavač u vlasništvu 60-godišnjaka.


Potom je u noći sa 5. na 6. listopada na parkiralištu Kosovoj ulici u Puli provalio u teretni automobil pulske registracijske oznake te iz njega otuđio kreditnu karticu, razni alat i druge predmete na štetu 48-godišnjakinje.
Iste je noći u istoj ulici iz dva teretna automobila pulske registracijske oznake otuđio razni alat, dokumente i druge predmete na štetu dvojice muškaraca u dobi od 38 i 74 godine.


Nakon toga je u Mutilskoj ulici sa žice za sušenje rublja otuđio razne odjevne i druge predmete na štetu 40-godišnjaka. Materijalna šteta koju je počinio kaznenim djelima za sada nije utvrđena. Osumnjičeni muškarac je priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.