Petak, 14. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

poginuo muškarac

Stiže više detalja o tragediji u Gaženici: "Kolege na terenu su brzo reagirale, ali..."

Autor: Nikolina Lucić

29.05.2024. 16:19
Stiže više detalja o tragediji u Gaženici:

Foto: Luka JeličićIz još neutvrđenih se razloga muškarac danas sa trajekta koji je iz Preka plovio za zadarsku Gaženicu bacio u more i na mjestu poginuo.  Nepoznanica je još puno, a detalje još uvijek sabiru i u brodarskoj tvrtki “Jadrolinija”, čija nam je glasnogovornica Marija Zaputović Mavrinac kratko kazala kako još uvijek prikupljaju informacije o samom događaju.


– Nismo još utvrdili sve detalje, ali incident se dogodio u luci Gaženica. Dobivamo informacije od kolega s terena, koji su u trenutku nesreće brzo reagirali i pozvali nadležne službe, koje su pokušali reanimirati unesrećenika. Nesreća se dogodila u trenutku, tako da je teško utvrditi sve detalje. No, policija je započela očevid i utvrditi će što se točno dogodilo, poručila je Zaputović Mavrinac, a Sonja Šimurina iz PU zadarske nam je kratko potvrdila kako je policija u 13.40 zaprimila dojavu o incidentu.


– Radi se o muškoj osobi koja je, unatoč pokušaju reanimacije na mjestu nesreće u luci Gaženica, nažalost preminula. Policija provodi očevid nakon kojeg će se znati više detalja, poručila je Šimurina.