Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

PODNESENA PRIJAVA

“Otišao je u stan i vratio se s nožem”: Splitska policija otkrila detalje ubojstva mladića

Autor: Hina

25.02.2024. 14:47
“Otišao je u stan i vratio se s nožem”: Splitska policija otkrila detalje ubojstva mladića

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELLSplitska policija osumnjičila je 31-godišnjaka za ubojstvo, tereteći ga da je u noći na subotu nožem na ulici usmrtio 22-godišnjaka, dok je drugi uhićenik prijavljen prekršajno zbog sudjelovanja u sukobu koji je prethodio ubojstvu.
Osumnjičeni 31-godišnjak je nakon policijskog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku te kazneno prijavljen splitskom Županijskom državnom odvjetništvu, izvijestila je u nedjelju policija.


Terete ga da je u subotu, oko 00,50 sati na Mažuranićevom šetalištu nakon verbalnog i tjelesnog sukoba otišao u stan po nož te se vratio natrag na ulicu do 22-godišnjaka koji se udaljavao i zadao mu s nožem ubodnu ranu u predjelu desne strane prsišta.


Napadnuti mladić je u 1,20 sati preminuo u Kliničkom bolničkom centru Split.
Za drugog muškarca (37) također uhićenog nakon ubojstva utvrđeno je da je počinio prekršaj protiv javnog reda i mira pa je priveden na Općinski prekršajni sud.


Navodno je riječ o bratu glavnog osumnjičenika, a istraga je pokazala da je zajedno s njim sudjelovao u verbalnom i tjelesnom sukobu koji je prethodio ubojstvu.
Osumnjičeni 31-godišnjak je po pisanju medija više desetaka puta uhićivan zbog tučnjava, razbojničkih krađa, narušavanja javnog reda i mira i droge.