Utorak, 25. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

PU IZVIJEŠĆE

Muškarcu prodao građevinsku skelu koju nije isporučio, a od drugog posudio preko šest tisuća eura koje nikad nije vratio

Autor: Portal ZL

10.11.2023. 10:10
Muškarcu prodao građevinsku skelu koju nije isporučio, a od drugog posudio preko šest tisuća eura koje nikad nije vratio

Foto: IlustracijaPolicijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog kaznenog djela prijevare. Sumnjiči ga se da je u prosincu 2021. godine u Zadru s 39-godišnjakom dogovorio kupoprodaju građevinske skele za koju mu je oštećeni isplatio polog od 3 tisuće eura, nakon čega nije poštovao rok isporuke niti mu je vratio novac.


Također ga se sumnjiči da je u listopadu 2021. godine posudio novac od 53-godišnjaka držeći ga u zabludi da će mu posuđeni novac vratiti u određenom roku, a što nije učinio te ga na taj način oštetio za iznos od oko 6 600 eura.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 32-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela Prijevara te je jučer predan pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.