Subota, 27. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

Kup Krešimir Ćosić

Sukošan protiv Puntamike, Diadora ugošćuje Podstranu

Autor: Paulo Sarić

29.09.2023. 13:07
Sukošan protiv Puntamike, Diadora ugošćuje Podstranu

Foto: LUKA JELIČIĆ



Večerašnjom utakmicom Sukošana i Opus Puntamike nastavlja se natjecanje u dalmatinskoj regiji prvog dijela Kupa Krešimir Ćosić. Novopečena razvojna momčad Zadra prošli tjedan je pod vodstvom trenera Jakova Borčića u kvalifikacijskom susretu na domaćem parketu na krilima mladih Karla Gobina i Luke Bičića svladala Cetinu rezultatom 89:73, čime je izborila okršaj s Puntamičanima.


Za razliku od Sukošanaca koji su već kročili na parket, igračima Jakova Vladovića bit će to prva službena utakmica nove sezone, a ulog za obje momčadi je značajan jer donosi plasman u četvrtfinale južne podskupine gdje ih čeka još jedan zadarski takmac – Jazine Arbanasi. Utakmica se igra večeras s početkom u 19.50 sati u dvorani u Sukošanu.


Za vikend će na parket istrčati još jedna zadarska momčad Diadora koja će u četvrtfinalu ugostiti Podstranu. »Entuzijasti« su prvu prepreku u kupu prošli bez borbe nakon što je DOŠK odustao od natjecanja u Drugoj muškoj ligi Jug te će sutrašnjom utakmicom krenuti u natjecateljsku sezonu. Susret se igra u dvorani Osnovne škole Zadarski otoci na Bilom Brigu s početkom u 21 sat.