Četvrtak, 20. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

IZVIJESTIO HNS

Obustavljen postupak protiv HNS-a za utakmicu s Armenijom

29.09.2023. 14:16
Obustavljen postupak protiv HNS-a za utakmicu s Armenijom

Foto: Davor KovačevićDisciplinska komisija Uefe donijela je odluku o obustavljanju disciplinskog postupka protiv Hrvatskog nogometnog saveza za ponašanje navijača na utakmici Europskih kvalifikacija Armenija – Hrvatska, objavio je HNS na svojim službenim stranicama.


Nakon utakmice u Erevanu, prema prijavi delegata pokrenut je disciplinski postupak protiv HNS-a zbog ponašanja navijača. Nakon iscrpnog očitovanja Hrvatskog nogometnog saveza, Disciplinska komisija Uefe je na sjednici održanoj 28. rujna obustavila disciplinski postupak.


“Naravno, raduje nas ovakva odluka Uefine Disciplinske komisije jer smatramo da smo kroz svoje detaljno očitovanje dokazali da Hrvatski nogometni savez nije odgovoran za nerede na stadionu u Erevanu odnosno da ne postoje dokazi da su u tim neredima sudjelovali hrvatski navijači. Zahvaljujem pravnom teamu koji je pripremio izvrsno očitovanje te našem odjelu sigurnosti koji je kvalitetno pripremio utakmicu i priložio važne dokaze tijekom ovog postupka”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.
Hrvatski nogometni savez još iščekuje odluku Disciplinske komisije po pitanju utakmice Hrvatska – Latvija odigrane u Rijeci, a za koju je HNS prijavljen zbog rasizma i diskriminacije.


PIŠE: PORTAL ZL