Utorak, 30. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Sve pod kontrolom

Liječnik hrvatske reprezentacije razgovarao je s Joškom Gvardiolom, dobit će posebnu masku s kojom će igrati

Autor: Hina

10.11.2022. 14:43
Liječnik hrvatske reprezentacije razgovarao je s Joškom Gvardiolom, dobit će posebnu masku s kojom će igrati

Foto: Joško Gvardiol/Foto Reuters

U komunikaciji smo s liječničkom službom Leipziga te prema dijagnostici nemamo razloga za brigu jer će Joško moći normalno trenirati i igrati od prvog dana okupljanja reprezentacije - poručio je Saša Janković



ZAGREB  Liječnik hrvatske nogometne reprezentacije dr. Saša Janković poručio je kako će Joško Gvardiol moći normalno trenirati i igrati od prvog dana okupljanja “Vatrenih” usprkos lomu nosnih kostiju.


“U komunikaciji smo s liječničkom službom Leipziga te prema dijagnostici nemamo razloga za brigu jer će Joško moći normalno trenirati i igrati od prvog dana okupljanja reprezentacije, uz naravno nošenje maske,” kazao je liječnik hrvatske reprezentacije dr. Saša Janković za HNS.


Podsjetimo, branič RB Leipziga je zadobio prijelom nosnih kostiju na utakmici protiv Freiburga, no zbog ozljede neće dugo izbivati s travnjaka.




“Čuli smo se i s Joškom, koji se već iste večeri osjećao dobro, pa iako se radi o neugodnom udarcu, ne trebamo brinuti za Joška u kontekstu Svjetskog prvenstva,” dodao je Janković.