Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

srpski pjevač

Zbog nezadovoljstva mještana otkazan koncert Saše Kovačevića u Bibinjama

Autor: K.E.

08.10.2023. 10:47
Zbog nezadovoljstva mještana otkazan koncert Saše Kovačevića u Bibinjama

Foto: Berekin/FACEBOOKKoncert srpskog pjevača Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. studenog u Bibinjama, otkazan je zbog neslaganja i nezadovoljstva mještana, objavio je na svom Facebooku organizator.


– Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresirane publike, obavještavamo vas kako smo primorani 𝐨𝐭𝐤𝐚𝐳𝐚𝐭𝐢 koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. studenog.


U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika općine Bibinje i ostalih mještana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i donijeli ovu tešku odluku.


Svi koji su već kupili karte dobit će povrat cjelokupnog iznosa putem sustava Eventim. Zahvaljujemo vam na razumijevanju i vidimo se uskoro na novim koncertima, pojasnio je svoju odluku organizator, Berekin Wedding & Event Resort.– Dobro ste postupili. Naime, naše mjesto je dalo veliki obol u domovinskom ratu, cca. 1000 branitelja od kojih petero poginulih. Tih dana u studenom kada Bibinjci dostojanstveno i ponosno obilježavaju obljetnicu stradanja žrtava Škabrnje i Vukovara, hrvatski narod je pretrpio jedan od najvećih pokolja u povijesti, stoga, javno mnijenje bibinjskih branitelja i ostalih mještana Bibinja je da još nije došlo vrijeme da glazbenici iz susjedne nam države pjevaju u našem mjestu, jedan je od komentara podrške za ovu odluku na Facebook profilu Berekina.