Utorak, 18. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

turbofolk pjevačica

Zbog nezadovoljstva Benkovčana otkazan koncert Goge Sekulić

Autor: K.E.

11.10.2023. 17:17
Zbog nezadovoljstva Benkovčana otkazan koncert Goge Sekulić

Foto: Cafe bar MoodSamo nekoliko dana nakon što je u Bibinjama zbog nezadovoljstva mještana otkazan koncert srpskog pjevača Saše Kovačevića, u Benkovcu je otkazan koncert crnogorske pjevačice Goge Sekulić.


– Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresirane publike,unatoč popunjenosti kapaciteta danima prije, obavještavamo Vas kako smo primorani OTKAZATI koncert Goge Sekulić zakazanog za 14. listopada.  Uvažavajući stavove i mišljenja dijela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo donijeti ovu tešku odluku.


Svi koji su već kupili karte mogu ih vratiti u caffe bar Mood. Zahvaljujemo na razumijevanju, a mi nastavljamo dalje s našim zimskim programom zabave. Više informacija uskoro, napisao je organizator na svom Instagram profilu.

Otkazivanje koncerta je ispod objave komentirala i sama pjevačica.


– Ova odluka je mene i moje saradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj gdje sam uvijek dobro dosla i gdje volim da dodjem i gdje ću uvijek ići. Kao što su u Srbiji, hrvatski izvođači dobro dočekani uvijek baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora nažalost prevazići događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku, napisala je pjevačica.