ponedjeljak, 22. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

34. OBLJETNICA

Ante Bašić na proslavi osnutka HDZ-a Vir: "Na predstojećim ćemo izborima za naše sumještane biti konkretna opcija"

Autor: Nikolina Lucić

24.02.2024. 21:25
Ante Bašić na proslavi osnutka HDZ-a Vir:

Foto: HDZ VirU društvu ministra regionalnog razvoja i europskih fondova Šime Erlić, predsjednika ŽO HDZ – a Božidara Kalmete, župana Božidara Longina, Ante Babića i saborske zastupnice Nikoline Baradić Općinska je organizacija HDZ – a na Viru proslavila 34 obljetnicu osnutka. Prilika je to bila da se prodiskutiraj aktualna politička i društvena događanja, ali i pošalju prve predizborne poruke mještanima otoka Vira.


Predsjednik Općinske organizacije HDZ – a Vir Ante Bašić tako nam je kratko kazao kako su se zajedno sa uzvanicima i prijateljima osvrnuli na trenutno političko stanje na otoku Viru i brojne nesuglasice koje krase koridore političke moći na ovom zadarskom otoku.


– Vir je unatoč svojim turističkim uspjesima i prepoznatosti na županijskom začelju po kvaliteti komunalne infrastrukture što je po nama nedopustivo i što iz temelja želimo promijeniti ukoliko na predstojećim izborima dobijemo povjerenje naših sumještana, kazao je Bašić, dodavši kako su priliku iskoristili i za prve predizborne poruke.
– Otok Vir u zadnjem mandatu potresaju brojna politička neslaganja i napeta situacija među lokalnim opcijama. Osvrnuli smo se dakako i na goruće društveno – političke teme na nacionalnoj razini, ali i poslali odlučnu poruku kako ćemo na predstojećim izborima za naše sumještane biti konkretna opcija, zaključio je Bašić, istaknuvši kako se nadaju pobjedi na lokalnim izborima.