Petak, 12. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

VELIKI USPJEH

Župan Longin čestitao zlatnom Nevešćaninu i njegovom treneru Šimi Periću

Autor: R.H.

23.08.2023. 17:59
Župan Longin čestitao zlatnom Nevešćaninu i njegovom treneru Šimi Periću

Foto: HOOŽupan Božidar Longin uputio je čestitku zadarskom skakaču u vodu Mateju Nevešćaninu i njegovom treneru Šimi Periću na osvajanju zlatnog odličja na Europskom juniorskom prvenstvu koje se održava u Rijeci, objavljeno je na stranici Županije.


„Dragi Matej i Šime, primite moje iskrene čestitke na osvajanju zlatnog odličja na Europskom juniorskom prvenstvu u skokovima u vodu, u disciplini skok s daske od 1 metra. Iskrene čestitke upućujem vama i vašim obiteljima, kao i ostalim članovima KSV Zadar 2011. Novim uspjehom potvrdili ste da je godišnja nagrada Zadarske županije stigla u prave ruke. Vaš trud, upornost i marljivost, ali prije svega ljubav i velika strast prema izabranom sportu zasluženo vas vode u nove pobjede. Hvala vam što činite sretnima i ponosnima sve nas u Zadarskoj županiji.“, stoji u čestitci župana Longina.


Podsjetimo, Nevešćanin je osvojio zlatnu medalju u finalu discipline daska 1 m na Europskom juniorskom prvenstvu u skokovima u vodu, koje se održava u Rijeci. Prvo mjesto je osvojio s 499.60 bodova.