Nedjelja, 19. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

'TRN U OKU ZADAR'

ZADRANKA NEZADOVOLJNA DINAMIKOM RADOVA: 'Po kiši sam prošla preko Plovanije i ponovo se uvjerila...'

Autor: R.H.

20.03.2024. 15:16
ZADRANKA NEZADOVOLJNA DINAMIKOM RADOVA: 'Po kiši sam prošla preko Plovanije i ponovo se uvjerila...'

Foto: Ilustracija/Luka JeličićPojedini stanovnici nezadovoljni su dinamikom radova na području Zadra, a na isto se požalila članica grupe ‘Trn u oku Zadar’, čiju objavu prenosimo u cijelosti:


“Preksinoć po kiši prošla sam autom preko Plovanije i ponovo se uvjerila da više ne živim u gradu nego rudniku otvorenog kopa…rudniku za onog tko naručuje i izvodi mjesecima ono što bi Japanci prekjučer… Kako sam sretna što ne živim u Japanu već ako želim doći od točke A do točke B u tzv. gradu Zadru čeka me svaki dan jedinstveni doživljaj…. Veselo čekam turističku sezonu”, napisala je u svojoj objavi.


Foto: Trn u oku Zadar/Screenshot


“Ja baš razmišljam ovih dana otvoriti prijevoz zeppelinom kroz Zadar, nema druge”, našalio se jedan član grupe u komentarima ispod objave. “Ja se nekidan mislila može li se preko Plovanije. Na semaforu vidim neki idu ravno, krenula ja za njima po onim rupetinama, mislim se kud svi Turci tud i mali Mujo. I vozimo mi tako 5 na sat, računam izaći ćemo negdje, valjda ovi znaju kud idu. Kad prvi auto parkira u nekom dvoru. Nastavim ja, sva pametna, za drugim. Za minutu lik se parkira ispred svoje kuće. Ja prema gore kad ono šipak. Ajmo lipo Mujo nazad!”, podijelila je svoje iskustvo pak jedna Zadranka.