Srijeda, 22. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

VEČER SMIJEHA

Studio Smijeha ponovno će do suza nasmijati zadarsku publiku

Autor: Matea Guzalić

25.04.2024. 12:53
Studio Smijeha ponovno će do suza nasmijati zadarsku publiku

Foto: Studio SmijehaStudio Smijeha počeo je redovito nasmijavati građane i građanke Zadra, a najnovije komično događanje održat će se danas u Guma baru Zadar s početkom u 20 sati.


Naime, najiskusniji brend stand up komedije ponovno se vraća u Zadar i to u ugodan ambijent Guma bara, gdje svaki mjesec različitim programom nasmijavaju brojne posjetitelje. Tako se prošlog mjeseca prepun klub smijao od srca na fore ekipe iz Hrvatske, Srbije i BiH, a danas će se moći smijati na fore raznih tematika uz Jelenu Mandarić i Anu Zlatanović iz Srbije iz kolektiva »Žene koje pričaju«, te Tihomira Psihomira Paravinu i Marinu Orsag iz Hrvatske. S obzirom da je prošli puta bilo rasprodano, iz Studija Smijeha poručuju svim zainteresiranima da osiguraju svoje ulaznice na vrijeme.


Studio Smijeha prvi je hrvatski i regionalni klub stand up komedije i kao takav na dnevnoj bazi nudi vrhunsku zabavu u obliku stand up komedije, bilo profesionalne ili amaterske, strane ili domaće, improvizacijske komedije i drugih sadržaja poput tematskih zabava ili cjelodnevnog chill out ugođaja u kafiću u sklopu svojeg kluba. Klub je službeno otvoren 1. travnja 2011. godine, no i prije toga Studio Smijeha bio je centar za zabavne aktivnosti, nastupe, druženja, i tako dalje.
Od samog osnutka, ekipa udruge Studio Smijeha, neki članovi/ce i od samog početka stand up comedy scene prije deset godina, neprestano rade na izgradnji hrvatske stand up comedy scene te razvoju domaćih stand up komičara. Stalni članovi Studija do sada su posjetili više od pedeset gradova i mjesta u Hrvatskoj, više od dvadeset gradova u Srbiji, BiH, Sloveniji i Makedoniji, održali nastupe u Londonu, Amsterdamu, Budimpešti, Barceloni, Sofiji, sudjelovali na brojnim zabavnim festivalima u zemlji i inozemstvu, pomagali u humanitarnim akcijama, gostovali na glavnim lokalnim TV kućama, te se čak pojavljivali u glumačkim angažmanima u popularnim hrvatskim serijama.