Petak, 14. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

NEUGODNO IZNENAĐEN

MAKEDONAC ŠOKIRAN CIJENAMA U ZADRU: 'Ne znam tko te pare ima na Balkanu. Pa u marketu je skupo'

Autor: Portal ZL

11.06.2024. 09:29
MAKEDONAC ŠOKIRAN CIJENAMA U ZADRU: 'Ne znam tko te pare ima na Balkanu. Pa u marketu je skupo'

Foto: Arhiva ZLJedan makedonski turist ostao je neugodno iznenađen cijenama u Zadru, a svoje je iskustvo podijelio u Facebook grupi “Savjetnik za putovanja – Travel advisor”.


“U Zadru sam i šokiran sam cijenama. Pa ovdje je u marketu skupo. Ljudi, voda je skupa šta da vam za ostalo pišem. Ustvari moram pohvaliti ljude jer stvarno su srdačni i svatko vam da upute o gradu. Reći ću još ovo. Kao turistu iz Makedonije nama je Grčka bliže i cijene su malo niže nego ovdje. Porodici bi ovdje bilo potrebno oko 2500 eura za 7 dana za put hranu i smještaj. Ne znam tko te pare ima na Balkanu”, napisao je.


Foto: Screenshot


“Na Balkanu, nemaju. Naši su gosti pretežno iz EU i šire. Njima nije preskupo”, piše jedan član grupe. “Zadnjih par godina cijene divljaju, ali se nadam da ste uživali u ljepotama Zadra, i da ste Sfingu posjetili”, poručio je drugi.
“Slažem se, živim u Zadru i točno vidim kad se cijene mijenjaju prije sezone…i naravno da se ni ne vrate nakon sezone…užas je općenito za život, na cijene mislim”, komentar je Zadranina.


“Turizam nije socijalna kategorija , idete tamo gdje vas budget i standard može podnijeti”, jasan je član grupe.