ponedjeljak, 15. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

ODLIČNA PREDSTAVA

Bračna komedija "Who the f... is Biba?!" sa Slavkom Sobinom stiže u zadarski HNK

Autor: Portal ZL

04.03.2024. 09:13
Bračna komedija


14. ožujka u HNK Zadar stiže naš multitalentirani glumac s inozemnom karijerom Slavko Sobin u pratnji kolegice Petre Kurtele. Iako smo ga navikli češće viđati na tv ekranu i filmskom platnu, ovoga puta stiže na kazališne daske s komedijom koja je nasmijala na tisuće gledatelja.


“Who the f… is Biba?!” suvremena je komedija o bračnim nedaćama tek vjenčanog para koji se, tek što je burno vjenčanje održano, našao pred razvodom. Niz urnebesnih situacija koje su isplivale na površinu prilikom zahtjevne organizacije svadbene večeri uzdrmalo je naizgled skladnu ljubav koja je pod pritiskom doška do točke pucanja.


Od prve izvedbe duhovite bračne komedije “Who the f… is Biba?!” na tisuće gledatelja diljem Hrvatske smijale su se bračnim dogodovštinama novopečenog bračnog para a publika je talentirani glumce Slavka Sobina i Petru Kurtelu uvijek pratila smijehom i ovacijama.
Iz pera autora Igora Weidlicha, a u režiji Borisa Kovačevića te produkciji B GLAD Produkcije, ova hit predstava osvojila je srca publike već na svojoj prvoj izvedbi, a zarazan humor, originalni dijalozi te majstorska režija jamče vrhunsku zabavu i predstavu koja će vas sasvim sigurno osvojiti.