Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

UKLANJANJE 'REKVIZITA' S PLAŽE

Općina Kolan provela akciju čišćenja plaža od ostavljenih stvari

Autor: R.H.

25.07.2023. 16:21
Općina Kolan provela akciju čišćenja plaža od ostavljenih stvari

Foto: Facebook/Općina KolanKomunalno redarstvo Općine Kolan u suradnji s tvrtkom ČIOK provelo akciju čišćenja plaža od ostavljenih stvari, objavili su iz Općine Kolan na svojim društvenim mrežama.


“Općina Kolan je provela akciju sakupljanja ručnika i rekvizita s plaže, ljudima koji su ‘rezervirali’ mjesta za daljnji odlazak na plažu. Važno je napomenuti kako se od prošlogodišnje odrađene akcije sakupljanja stvari s plaža, ove godine u punom manjem broju ostavljaju stvari. Važno je da svi posjetitelji plaže budu svjesni svoje odgovornosti prema okolišu i drugim ljudima i pridržavaju se pravila kako bi se stvorilo ugodno i sigurno okruženje za sve. Uklonjene predmete možete pokupiti ispred igrališta u Mandrama. Napomena: zaposlenici Općine Kolan nisu odgovorni za predmete koji su uklonjeni”, napisali su na svojoj Facebook stranici iz Općine Kolan.

“To ste trebali puno ranije početi raditi jer od početka sedmog mjeseca plaže su pune praznih ručnika i ležaljki”, “Tako triba kad ostave opet isto”, “To morate uraditi svaki dan”, komentirali su pojedinci ispod objave.