Nedjelja, 26. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

ODVODNJA

Odvodnja objavila poziv vlasnicima objekata u Ulici Put Murvice, Ulici Gradišćanskih Hrvata i Ulici Put Gazića za podnošenje zahtjeva za kućne priključke

Autor: Portal ZL

22.12.2023. 12:45
Odvodnja objavila poziv vlasnicima objekata u Ulici Put Murvice, Ulici Gradišćanskih Hrvata i Ulici Put Gazića za podnošenje zahtjeva za kućne priključke

Foto: Ilustracija/Luka JeličićOdvodnja je objavila poziv vlasnicima objekata u ulici Put Murvice, Ulici Gradiščanskih Hrvata i ulici Put Gazića za podnošenje Zahtjeva za priključenje na komunalnu vodnu građevinu za javnu odvodnju.


Dana 21. prosinca 2023. godine uspješno je obavljen tehnički pregled u postupku izdavanja uporabne dozvole za uporabu građevine infrastrukturne namjene vodno-gospodarskog sustava (građevina u sustavu odvodnje otpadnih voda), čime su cjelokupni projekti „Izgradnja kolektora u Put Murvice“ i „Rekonstrukcija gravitacijskog kolektora odvodnje otpadnih voda Ulici Gradiščanskih Hrvata i ulici Put Gazića u gradu Zadru“ u sklopu „Projekta  poboljšanja vodno – komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar – Petrčane“ dovršeni.


Time su se stekli preduvjeti za podnošenje Zahtjeva i realizaciju kućnih priključaka, što je i bio glavni cilj ovog velikog i značajnog projekta.
U okviru projekta, izvršeni radovi obuhvaćaju sljedeće:


Ulica Gradiščanskih Hrvata


  • 446,96 m  cjevovoda fekalne odvodnje
  • 39 pripreme za izradu kućnih priključaka na javni sustav odvodnje

ulica Put Murvice


  • 389,40 m cjevovoda fekalne odvodnje
  • 17 pripreme za izradu kućnih priključaka na javni sustav odvodnje

 Izvođač Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH&Co.KG  je izvršio radove,  a svi sudionici u izgradnji od Nadzora,  Upravljanja, Projektantice pa do Odvodnje d.o.o. Zadar dali su svoj doprinos uspješnom dovršenju posla.


Radovi su sufinancirani sredstvima Europske unije, Vlade RH, Hrvatskih voda, Grada Zadra, Odvodnje d.o.o. Zadar i Vodovoda d.o.o. Zadar.


Zahtjev za priključenje na javni sustav odvodnje dostupan je na stranici Odvodnje d.o.o. Zadar, te se može predati u Upravi Odvodnje d.o.o. Zadar, na adresi Hrvatskog sabora 2D, svakim radnim danom u razdoblju od 7 : 30h do 13 : 30h.