Petak, 24. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Izvanredna situacija

Interventna policija u bolnicu dovela zatvorenika koju je pokušao suicid

Autor: Marina Vlakić

11.01.2023. 17:08
Interventna policija u bolnicu dovela zatvorenika koju je pokušao suicid

Foto: Arif SitnicaSvi koji su se danas zatekli u krugu zadarske bolnice ostali su iznenađeni ugledavši interventne policajce kako ulaze na Objedinjeni hitni bolnički prijem. Naime, policija ovdje dugo nije intervenirala, a kada i dođu to je uglavnom zbog pacijenata koji viču ili prijete osoblju.


Od ravnatelja Opće bolnice, dr. Željka Čuline, saznajemo kako je ovoga puta riječ o nečem sasvim drugom s obzirom na to da se sumnja na – pokušaj samoubojstva zatvorenika.


– Policija je dovela zatvorenika koji je nešto progutao te je doveden na pretrage da vidimo o čemu je riječ. Još uvijek ne znamo što je uzeo, a više detalja znat ćemo nakon obrade, kada će se vidjeti i treba li poduzeti neki zahvat ili nešto drugo, kazao nam je Čulina, napominjući kako čekaju rezultate obrade s Hitnog prijema bolnice.
I u Policijskoj upravi zadarskoj provjerili smo o čemu se radi te saznajemo kako su njihovi interventni policajci doista bili u bolnici. Glasnogovornica Ivana Grbin kaže nam kako oni i inače pružaju pomoć drugim državnim tijelima, u ovom slučaju bilo je to pravosuđe.