Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Lionsi

Humanitarni koncert za mlade i nadarene

Autor: Portal ZL

02.02.2023. 10:23
Humanitarni koncert za mlade i nadarene

Foto: Arhiva ZLLions klub Zadar priprema još jednu u nizu svojih humanitarnih akcija – koncert „Za mlade i nadarene“. Riječ je prikupljanju sredstava kojima bi se u budućnosti pomoglo u školovanju ili usavršavanju mladih i nadarenih osoba.


Zanimljivo je da će puni doprinos toj akciji svojim nastupima dati neki od dosadašnjih štićenika Lions kluba kojima je u određenom trenutku zatrebala pomoć kako bi mogli  prebroditi financijske teškoće. Među sudionicima koncerta će biti i mladi violončelist kojemu Lionsi pomažu već neko vrijeme i žele ga pratiti u daljnjem školovanju.


Koncert će se održati u petak, 10. veljače s početkom u 19,30 sati u Koncertnoj dvorani braće Bersa u Kneževoj palači. U prostoru, dakle, za čiju su obnovu i uređenje inicijativu pokrenuli upravo  zadarski Lionsi prije više od deset godina i potom, iz ljeta u ljeto,  priređivali humanitarne koncerte.
Lionsi ovaj koncert organiziraju u suradnji s Koncertnim uredom Zadar, program će voditi Tamara Šoletić, a cijena ulaznice je 10 eura.