Petak, 8. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

15 godina glazbene karijere

Ivana Marić priprema poseban rođendanski koncert: 'Moram priznati da jedva čekam četrdesete'

Autor: S.M.

07.11.2022. 13:05
Ivana Marić priprema poseban rođendanski koncert: 'Moram priznati da jedva čekam četrdesete'

Foto: Vjeko Šunjić

Trenutno osim priprema za rođendanski koncert, radi i na novim pjesmamaIvana Marić kroz nekoliko dana proslaviti će svoj četrdeseti rođendan, a kako drugačije, nego pjesmom. Za svoje prijatelje, obitelj, najbliže suradnike, ali i najbrže fanove organizirati će rođendanski koncert u subotu, 12.11. 2022. u jazz i cabaret klubu Kontesa.


“Još malo i četrdesete su tu i moram priznati da ih jedva čekam. Ulazak u svako novo desetljeće je posebno uzbudljiv, pa tako i ja osobno imam velika očekivanja od svojih četrdesetih. Vjerujem da će upravo one, moje četrdesete, biti najbolje godine u poslovnom smislu, jer ću u narednih godinu dana obilježiti i petnaest godina svoje glazbene karijere.


Trenutno osim priprema za rođendanski koncert, radim na novim pjesmama koje jedva čekam pustiti u javnost i čuti komentare publike.
Dvije nove pjesme izvesti ću premijerno na svom rođendanskom koncertu i to će biti moj poklon mojim najdražim ljudima, ali i samoj sebi. Uz nove pjesme sa svojim proširenim bandom, brass sekcijom i posebnom gošćom – harfisticom, otpjevati ću dvadesetak pjesama koje najbolje opisuju moj dosadašnji rad”, izjavila je.


Osim rođendanskog koncerta 12.11. u Kontesi, Ivana Marić također će nastupiti sa Zagrebačkim filharmonijskim orkestrom u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a Novu godinu dočekati će radno u Daruvaru gdje će nastupiti na glavnom gradskom trgu.


“Veselim se navedenim nastupima i čast mi je što nastupam sa Zagrebačkim filharmonijskim orkestrom u prekrasnoj dvorani Vatroslav Lisinski, u društvu glazbene dive Gabi Novak.


Također, tu je još Advent u Španskom gdje imam čast 26.11. sa svojim bendom održati svirku za otvorenje, te isto tako humanitarni koncert s vojnim jazz orkestrom – 11.12. u Podsusedu. Iako brojimo sitno do kraja ove godine, očekuje me dosta nastupa i rada na novim pjesmama, na čemu sam jako zahvalna”, dodaje.


Ulaznice za rođendanski koncert Ivane Marić u jazz i cabaret klubu Kontesa su u prodaji od 09.11.2022. na ulaznice.hr, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na vrijeme jer je broj ulaznica ograničen.