Četvrtak, 5. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Odlična zabava

[FOTO] Bogati prvi tjedan Adventa nastavio Rockatansky band

Autor: Zadarski list

27.11.2022. 10:15
[FOTO] Bogati prvi tjedan Adventa nastavio Rockatansky band

Foto: TZ Grada Zadra/Bojan BogdanićBogati prvi tjedan Adventa u Zadru, nakon otvaranja s Dalmatinom u četvrtak i fešte s Jolom u petak, sinoć je nastavio Zadranima uvijek dragi Rockatansky band.


U nešto više od dva sata svirke, Dario Terzin je sa svojim kolegama iz grupe prošao standardni domaći i strani repertoar s pjesmama Prljavog kazališta, Parnog valjka, Psihomodo Popa, Brune Marsa, ali i nešto žešćih brojeva Bon Jovija i grupe AC&DC kojima su dizali temperaturu u prohladnoj noći. Kao uvijek kada je ovaj zadarski bend u pitanju, puno se pjevalo, plesalo, a i konzumiralo bogatu gastronomsku ponudu adventskih kućica.


Nakon nedavne Brucošijade i sinoćnjeg Adventa, jedan od najdugovječnijih zadarskih bendova kreće u pripreme za koncert dočeka Nove godine u Novalji, na kojem nastupa s Jelenom Rozgom.
Zadarski advent nastavlja se gastronomskom ponudom uz blagdansku playlistu, u utorak s klapom Leut, svaki radni dan od 10 ujutro do ponoći. U petak na adventskoj pozornici nastupa Marko Škugor, a u subotu Opća opasnost te će radno vrijeme ugostiteljskih objekata biti produženo do 1:30 sati u noći.


Foto


Rockatansky band na Adventu


avatar

Snimio: Bojan Bogdanić/TZG Zadar


27.11.2022. 10:36
Galerija

Foto: Bojan Bogdanić/TZG Zadar