Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

ADVENT U ZADRU

FOTO Nitko ne može napraviti feštu kao Jole

Autor: ZL

26.11.2022. 11:19
FOTO Nitko ne može napraviti feštu kao Jole

Foto: Bojan Bogdanić/TZG ZadarNakon spektakularnog otvaranja s koncertom Dalmatina, Advent u Zadru sinoć je nastavljen ništa manje posjećenim nastupom Jole i njegovog pratećeg benda Bolero. Već oko 20 sati bilo je jasno da će adventski trg biti ispunjen do kraja, ovog puta nešto mlađom publikom nego prethodne večeri.


Zbog velikog zanimanja mladih obožavatelja koji su okružili Jolu tražeći selfije, a potom i snimanja priloga za nacionalnu TV kuću, koncert je kasnio petnaestak minuta, no čim su krenuli prvi taktovi „Nine“, obožavatelji su ga velikim pljeskom dozvali na pozornicu.


U nešto više od dva sata energičnog koncerta Jole je uspio proći kroz svoj već uhodani repertoar, u kojem su neizostavna mjesta „Duša od papira“, „Nosi mi se bijela boja“, Zove zove, Jole Jole“, „Sve su žene lijepe“… Mladež u prvim redovima podizala je ruke i pjevala s pjevače, dok su mu oni nešto stariji nazdravljali iz blagdanskih kućica, konzumirajući specijalitete iz bogate gastronomske ponude.
Foto


Jole na Adventu u Zadru


avatar

Snimio: Bojan Bogdanić/TZG Zadar


26.11.2022. 11:21Galerija

Foto: Bojan Bogdanić/TZG Zadar


– Svako doba u godini ima neku svoju ljepotu, netko voli Uskrs, netko skijanje, netko ljeto, a meni je ovo adventsko vrijeme nekako najdraže jer je vrijeme veselja, božićnih pjesama, okupljanja obitelji, dolaska ljudi sa svih strana svijeta, rekao je Jole, koji je Zadrane pozvao da s dobrim provodom nastave i večeras, kada nastupaju njegovi prijatelji iz Rockatansky benda.


Adventska atmosfera nastavila se i nakon koncerta, kada se Jole sam pridružio Zadranima.


Današnji program započinje dječjim Adventom, koji se službeno otvara u 11:30 sati te večernjim nastupom Rockatanskog. Gastronomska ponuda dostupna je tijekom cijelog dana, sve do 1:30 sati u noći.