Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

CRO RACE

Druga etapa CRO Race utrke starta 27. rujna u Biogradu na Moru, cilj etape je Novalja

Autor: Portal ZL

25.09.2023. 10:00
Druga etapa CRO Race utrke starta 27. rujna u Biogradu na Moru, cilj etape je Novalja

Foto: Arhiva ZLOsmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 26. rujna do 1. listopada kroz šest etapa, na trasi dugoj gotovo 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.


Utrka kreće u srijedu, 27. rujna iz Biograda na Moru u 14:15 sati, cilj druge etape je u Novalji, a dolazak biciklista u Novalju očekuje se između 16:49 i 17:02 sati.


Privremena regulacija prometa


Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno proje nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji, zbog čega je potrebno povećati oprez i obratiti pažnju na bicikliste u prometu.
Privremena regulacija prometa na drugoj etapi Biograd na Moru – Novalja vrijedit će 27. rujna od 13:30 do 17:30 sati na cestama Zadarske i Ličko-senjske županije na ruti: Biograd na Moru – Zadar – Pag – Novalja. Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici https://crorace.com/informacije-o-prometu-cro-race-2023/.


KIDS CRO Race


Zanimljivost je ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race i četvrto izdanje virtualne utrke za djecu, KIDS CRO Race, koje će se održati 27. rujna od 12:00 sati u Novalji. Tako će i djeca iz Novalje imati priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 1. listopada u Zagrebu