Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

promicanje medicinske struke

Dr. Petru Lozi novi mandat na čelu Hrvatskog liječničkog zbora Zadar

Autor: Jana Šolman

28.04.2023. 08:34
Dr. Petru Lozi novi mandat na čelu Hrvatskog liječničkog zbora Zadar

Foto: Arhiva ZLZadarska Podružnica Hrvatskog liječničkog zbora nedavno je održala svoju Izbornu skupštinu na kojoj su izabrani novi članovi radnih tijela te je predstavljen program rada za sljedeći mandat.


Na skupštini se birao i novi predsjednik te prvi dopredsjednik Podružnice te je za predsjednika ponovno izabran prim.dr.med. Petar Lozo, koji je tu funkciju obnašao i u proteklom mandatu od 2017. godine, dok je za prvog dopredsjednika izabran prof. dr. sc. Dražen Zekanović.


Na skupštini je također predstavljeno izvješće o radu Podružnice za cijeli protekli mandat, koje je obuhvatilo organizaciju i sudjelovanje u brojnim stručnim skupovima i edukacijama te niz aktivnosti koje promiču važnost medicinske struke u društvu.
Podružnica Hrvatskog liječničkog zbora u Zadru već dulje vrijeme aktivno djeluje na ovom području te ima važnu ulogu u promicanju medicinske struke i unaprjeđenju zdravstvenog sustava. Održana Izborna skupština predstavlja važan korak u daljnjem razvoju i jačanju ove organizacije.