Petak, 14. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Radi se o ponudi za mlade od 18 – 25

PBZ nudi odličan izbor za sve mlade ljude koji žele imati kontrolu nad svojim financijama

Autor: Sponzorirani sadržaj

05.06.2024. 09:03
PBZ nudi odličan izbor za sve mlade ljude koji žele imati kontrolu nad svojim financijama

U današnjem svijetu, gdje su financijske mogućnosti i izazovi sveprisutni, važno je imati pouzdanog partnera koji će mladima pružiti podršku u upravljanju njihovim financijama.


Upravo zato PBZ ima posebnu ponudu PBZ mladi namijenjenu mladima od 18 – 25 godina starosti koji žele započeti svoj financijski put na siguran i povoljan način.


Ova se ponuda sastoji od tekućeg računa PBZ mladi te digitalnog bankarstva što je vrlo praktično za mlade koji su stalno u pokretu, a ove su usluge besplatne.


 


Baš je dobro biti mlad!


Ponuda za mlade sadrži najbitnije financijske usluge i to potpuno besplatno.


Tekući račun u eurima PBZ mladi služi za uplate poput džeparca ili prihoda, a Visa Inspire debitna kartica za podizanje gotovine na bankomatu te beskontaktno plaćanje bez unosa PIN-a. Visa Inspire debitna kartica može postati virtualna uz Apple Pay i Google Pay.


PBZ ima široku mrežu bankomata, pa je uvijek lako doći do gotovine.


Foto: PBZ/Adobe Stock


Banka u ruci


Mladima je mobitel uvijek pri ruci. Pa onda je tu i banka!


PBZ digitalno bankarstvo donosi banku na dlanu 24/7, bez obzira gdje se nalazili, a praktične funkcionalnosti digitalnog bankarstva postat će nezaobilazne:


  • #withCASH – služi za podizanje gotovine bez kartice na bankomatu
  • #withPAY – za brze i lake uplate kontaktima u mobitelu koji su članovi #withPAY zajednice
  • #withSAVE – virtualna kasica za male dnevne uštede

PBZ mladi je sveobuhvatna ponuda koja mladima pruža sve potrebne financijske proizvode i usluge na jednom mjestu. Uz besplatno vođenje računa i besplatnog digitalnog bankarstva, PBZ ponuda za mlade je odličan izbor za sve mlade ljude koji žele imati kontrolu nad svojim financijama i ostvariti svoje financijske ciljeve.


 


Ponudu za mlade ugovorite u najbližoj PBZ poslovnici te odmah počnite koristiti besplatni tekući račun PBZ mladi i digitalno bankarstvo!