Petak, 14. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Svakom će se studentu svidjeti i povećanje financijske sposobnosti

PBZ Indeks plus studentski paket – za studentski život u plusu

Autor: Sponzorirani sadržaj

05.06.2024. 09:00
PBZ Indeks plus studentski paket – za studentski život u plusu

PBZ Indeks plus studentski paket je idealno rješenje za sve studente koji žele jednostavno i povoljno upravljati svojim financijama.
Ovaj paket donosi studentima niz pogodnosti poput mogućnosti dopuštenog prekoračenja i obročne otplate karticom, Visa Student kreditnu karticu s limitom potrošnje od 270 eura te digitalno bankarstvo.


 


Dobitna kombinacija u jednom paketu


Ugovaranjem PBZ Indeks plus studentskog paketa dobivate najvažnije financijske usluge koje bi Vam mogle zatrebati za vrijeme studiranja.
Tu su:


  • PBZ tekući račun u eurima i Visa Inspire debitna kartica te PBZ žiro račun u eurima i Visa Debit kartica – za uplate poput džeparca ili prihoda te za uplate preko SC-a ili uplatu stipendije.
  • PBZ tekući račun u eurima i stranoj valuti i Visa Debit kartica – za uplate iz inozemstva te sve ostale potrebe studirate li u nekoj od zemalja koje ne koriste euro kao valutu.

Svakom će se studentu svidjeti i povećanje financijske sposobnosti


Visa Student kreditna kartica donosi limit potrošnje od 270 eura, a tu je i mogućnost dopuštenog prekoračenja u visini 140 eura i obročne otplate Visa Inspire karticom u visini 140 eura.


Visa Inspire debitna kartica postaje virtualna uz Apple Pay i Google Pay te se plaćanja mogu obavljati mobitelom i pametnim satom.


Tu je i naknadna podjela na rate. Kupite li nešto online ili na prodajnom mjestu u zemlji i inozemstvu te to platite Visa Inspire karticom odjednom, iznos od 70 do 400 eura može se naknadno podijeliti na 3 rate u nekoliko klikova u PBZ mobilnoj aplikaciji. U tom se slučaju cijeli potrošeni iznos vraća na tekući račun, a prva rata dolazi na naplatu za mjesec dana.


Foto: PBZ/Adobe Stock


PBZ digitalno bankarstvo – donosi banku na dlanu 24/7


PBZ digitalno bankarstvo donosi banku na dlanu 24/7, bez obzira gdje se nalazili, a praktične funkcionalnosti digitalnog bankarstva postat će nezaobilazne:


  • #withCASH – služi za podizanje gotovine bez kartice na bankomatu
  • #withPAY – za brze i lake uplate kontaktima u mobitelu koji su članovi #withPAY zajednice
  • #withSAVE – virtualna kasica za male dnevne uštede

Ukratko, PBZ Indeks Plus studentski paket pruža sve što studentima treba za sigurno i učinkovito upravljanje njihovim financijama.