Srijeda, 27. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

putem interneta

Uređaj za ljubljenje na daljinu sa "stvarnim usnama" novi je hit među Kinezima

Autor: Portal ZL

02.03.2023. 20:20
Uređaj za ljubljenje na daljinu sa

Foto: Screenshot/TWITTERNovi kineski izum koji se možda mnogima čini pomalo jeziv, velikoj većini izazvao je oduševljenje. Naime, tehnoliški genijalci osmislili su uređaj za ljubljenje preko interneta sa “stvarnim usnama”. Taj zanimljivi izum omogućuje da poljubite svoju voljenu osobu kad god poželite, čak i ako je tisućama kilometara daleko.


Uređaj za ljubljenje ima pomične silikonske usne te je napravljen kako bi parovi koji su u vezi na daljinu i dalje imali “stvaran” osjećaj veze. Za korištenje uređaja je potrebna suglasnost obje strane te pomoću senzora oponaša stvarni pritisak, pokret, pa čak i toplinu usana osobe koja se ljubi.

Mnogima je vrlo koristan


Uređaj za ljubljenje prodaje se po maloprodajnoj cijeni od 35 dolara po komadu, a recenzije kupaca govore da su zapravo zahvalni na prilici da simuliraju intimni trenutak  sa svojim voljenima koji su daleko. Brojni su vrlo zahvalni ovakvoj tehnologiji.


Izumitelj uređaja, koji se preziva Jiang, rekao je da ga je stvorio dok je 7 godina bio odvojen od svoje djevojke. Jiang je dizajnirao uređaj tako da se aktivira kada je uparen s jednim pošiljateljem i jednim primateljem istovremeno. To znači da zapravo ne možete poslati neželjene poljupce onima koji ih uopće ne očekuju, donosi Bright Side.